07 April 2011

ok.. tadi dah puas luahkan pasal MPP kan..
and dah luahkan kat abg zul yang mane ngah sedih sangat sangat sebab dah habis dengan budak budak MPP beside that most dah nak grad dah.. 
tu yang sedih nak mati tu..

ok skunk turn i nak ceritakan pasal mereka mereka yang tak pernah jemu melayan peragai i yang macam budak budak kadang kadang.. hehhe
saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada anda anda yang sudi berkawan dengan saya..
hahhaa.. ada bakat kan nak speech kat audi nanti.. hahaha
ok.. antara mereka mereka yang dimaksudkan oleh insan yang bernama Nur Eida Nadia adalah








thaks tau awak2..
tapi nanti kalau dah balik johor mesti rindu giler kat korang..
nak men rabe rabe before tido..
nak gelak gelak kat rahmat sampai kecoh jadi kedai tu..
hehehe..

No comments: