15 May 2011

BLOG=FACEBOOK???

memang tak lah kan kalau aku nak cakap yang semalam macam nak mati loading blog.. tapi "currently unavaiable".. motif?? teros hilang mood nak on9 semalam.. yelakan.. adakah blog nak biol macam facebook?? dah lah on facebook dah bosan.. slow gile.. hackers macam semut hurung gula.. memang menyampah.. sekarang memang nak melayan diri dengan blog kesayangan je lah.. hehehe..


ok.. malas mental sangat kan.. hihih.. actually i baru je habis tengok AF9 kat 104 tadi.. and uolls nak tau x selama AF9 nie ad.. nie lah 1st time i tengok live even kat tv tau.. hahah... maklumlah before this i kat kuantan.. duduk rumah sewa.. mane lah sapat kan nak tengok astro.. layan kat Casper. tapi tetibe je kan time show die boleh pulak bukak tv3.. brrr~~ hidup penuh dengan dugaan..


dan kejakunan i untuk menonton AF9 buat julung kalinya untuk kali ini tidak menghampakan sebab ada my heroes.. hahhaha.. nak tau x sape.. 
faizal tahir as artis jemputan.. ayat yang pernah die dapat "u are the super creative singer".. i xkan lupe that time yang die perform lagu we wolrd rock you.. memang terbaik..(time oiam dulu).. tapi nasib x menyebelahi die.. die just dapat 2nd placed je that time.. tapi sekarang die sangat popular kat malaysia.. semua orang kenal.."buat dengan ikhlas and jujur".. (ayat die time advice dak AF9).. hahhaha.. mungkin ayat tu yang buat die semakin popular lepas incidence bukak baju depan public.. time perform okay.. and yang time die sakit.. lepat tu die ada joint ajl lagu sampai syurga.. uolls bayangkan sakit sakit pon he still got awarded as 3rd placed okay..sangat terbaik
hazama as peserta AF9 yang dah dinobatkan sebagai performer tadi.. terbaik lah hazama.. keep it up.. hahahha(tiru gaya saya).. kikikiki


apa apa pown i x minat ada sorang peserta AF9.. sumpah poyo.. hahhaa.. (bajet gile aku nie) hahahha...


*ok.. jap lagi nak layan lagu2 and nak update lagu baru kat blog.. layout x nak update buat mase nie.. sebab i love red.. red blood.. love semut.. (perempuan miang)

2 comments:

tyra tariana said...

suke faizal tahir!!!!!!!

Eida Nadia said...

masalahnye.. faizal tahir suka saya je.. hahahah