02 July 2011

BACK TO SCHOOL :)

assalamualaikum..
harini i dengan kawan kawan pergi sekolah menengah lame kami.. tengok sukan..
tapi tu hanya sekadar plan lah.. last last kami berlima habiskan mase bergambar dulu.. 
lepas tu baru tengok sukan.. tu pon jap je.. hehehe..
tapi seriusly happy sangat harini sebab banyak xtvt buat..
yelah lame x keluar dengan mereka mereka..
jom lihat lihat photo:)

 destinasi pertama sesampai nye kami ke sekolah adalah menuju ke pondok ni..
jangan x percaya nie kami yang buat tau.. tapi bukan kami berlima lah.. ramai lagi budak class yang lain.. cume kami je yang dapat dikumpulkan semula untuk ke sekolah pagi tadi.. 

nak cerita sikit pasal pondok nie kan (kepoh).. hahahha
kami yang hanya ada 4 orang teruna dalam class,, dan lagi 18 (kalau x silap perempuan yang bertungks lumus bancuh konkrit,paku memaku, menyimen.. bagai2 lagi sampai siap macam nie.. walaupun nampak pelik tpi nie lah yang dapat kami banggakan sebab batch lepas kami just buat bende yang agak simple dan x gunakan kos yang tinggi macam kami.. 

pondok nie sebenarnye lebih kurang assignment kami lah time amek engineering kat sekolah dulu.. hebat kan. (wa angkat bakul sendiri dowh!!!)
ok.. i akan memperkenalkan mereka2.. dari atas.. kiri =suhada (masih study).. ayin (masih study)
dari bawah.. kiri= huda (bisnes woman) zeny (bakal cikgu sek menengah)

 tarrrra.. it's me.. insan yang akan bergraduan di UPM oktober ini:)

 wajah wajah kami yang ceria dengan senyuman.. sayang korang 

 awesome!!

 kan kan.. kami tengok sukan kan.. ;p

 perjalanan pulang yang amat memuaskan.. (sukan tengok x sampai 10 minit pon okay)

xtviti kami bukan terhenti disini.. 
ada lagi 2 tempat yang kami kunjingi selepas nya.. 
bersambunggg...........

2 comments:

HuDa said...

hahaha..masuk suda..
love2 la gtu....ngee..~~

Eida Nadia said...

hahahah... thanks sayang sebab bawak jalan2 tadi <3