18 July 2011

the crazy lady with her door..

it's a true story okay i told u.. u know what seorang perempuan mereng (bak kate Kimy) balik dari kerja.. gile penat nie badan lepas tu konon konon nak kemas bilik jap.. and then pergila die buang sampah dekat sebelah lif di tempat kediamannye.. u all believe or not what i say that just around 1 or 2 minutes she come back.. but the door cant be open.. memang macam orang gile.. naik level 21 (pergi rumah Kimy).. tapi malangnye x tau rumah die yang mana 1.. just tau die level 21.. lepas tu turun balik level 9.. konon konon nak try again lah kan.. but still cant open it.. perh!!! naik lagi level 21 berani kan diri.. perempuan dah jadi gile tu pon buat selambe je press bell dekat rumah ntah sape.. nasib baik lah xde orang kan rumah tu.. hahhaa.. dah tu die nekad pergi dekat security.. tanya mana nak dapatkan maintenance.. 

bla bla bla bla (ambil dalam 30 min jugak lah)...

lepastu abg maintenance pon try bukan pintu rumah die.. BOLEH okay!! tapi rupe rupenye pintu nye dah loose.. so kene tukar baru.. and now tengah tunggu kawan nye (Arrie and Kimy) datang rumah untuk tengok2 kan pintu..

*natijahnye.. kemana mana bawaklah handphone.. so xde lah kelam kabut macam tadi.. macam nak menangis pon ada tadi tau.. perhh.. dengan badan letih baru balik kerja.. ingat nak kemas bilik.. tapi cancel sebab pintu... (salankan pintu).
orang yang gila adalah saya...

No comments: