07 June 2012

Semangat ingin berumahtangga o_O

Assalamualikum..

Pagi pagi dalam ofis yang banyak keje kena buat nie aku nad rasa better update blOg sebentar menggunakan android kesayangan.. Haa kali nie kesah tentang aktiviti cuti yang lalu..


Disebankan minggu depan nak pergi family day dgn family dekat LAGOON PARADISE,PD.. Nad pon mcm biasalah mempersiapkan diri dengan baju baju yang indah menanwan..


Sampai ke tahap nak cari baju kawen pulak.. Kan over kat situ.. Hehehe.. Ok lah saja je update pakai hp sebab komputer riba nad rosak.. Sapa baik nak betulkan angkat tangan.. Hehehe


Oklah nad nak meluangkan masa kurang dari 7 jam pulak dengan kerjA..


Take care tau.. Jangan nakal nakal ya.. Salam~~~


Published with Blogger-droid v2.0.4

3 comments:

Fatin Zaini said...

i'm your new follower..
-nice blog dear- ^_^

Fatin Zaini said...

i'm your new follower..
-nice blog dear- ^_^

Fatin Zaini said...

i'm your new follower..
-nice blog dear- ^_^